Kadootje voor jezelf ?

Ik ben gek op vogels en gek op hartjes, dus jaaa….Kadootje Van Het Jaar. Eigenlijk geef ik mezelf heel vaak kadootjes (bijv een lekkere chocoladereep), maar omdat die kadootjes een beetje erg gewoon zijn geworden, zie ik ze niet maar als echte kadootjes helaas. Die berg repen die ik bij de Ekoplaza op de kassaband kletter, zijn eigenlijk meer mijn ‘weekly stash’ . Maar wel luxe . Chocolade geeft mij een luxe gevoel, een gevoel van overvloed, van rijkdom. Mooie kunst geeft mij ook een gevoel van luxe en overvloed. Het oog wil niet alleen ‘ook wat’, maar juist heel veel. Vooral mijn oog. Maar eigenlijk al mijn zintuigen. Stier in hart en nieren. Hoe meer, hoe beter…. bring it on !

Mmm en juist nu is het eigenlijk een tijd van bezinning, van meer naar binnen keren. Een tijd van refelectie en terugkijken op het jaar. Wat heb ik mezelf nog meer kado gedaan in 2017 ? Ondanks dat de muren af en toe op me afvliegen als thuiswerkende zzp-er, mag ik terugkijken op een mooi jaar waarin ik mezelf mooie dingen kado heb gedaan. Ik heb mezelf de kans gegeven mijn hart te volgen en de Pangaia feesten te gaan organiseren met cacao ceremonie, dans, live muziek . Ik heb mijzelf dit jaar een hele bijzondere Shamanic Trance Dance teacher training kado gedaan. En verder ben ik al aardig op wat warme, rijke zaadjes aan het broeden die in de lente tot kiemen mogen komen. Natuurlijk waren er ook moeilijke dingen in 2017, zoals in ieder mensenleven. Dit schilderij, dit kado, herinnert mij mezelf om mijn dromen licht te houden en de vrede in te laten dalen in mijn hart. Het lukt het me namelijk zeker niet altijd om mijn hart open te houden. In de afgelopen donkere, koude dagen als single, thuis werkende ondernemer had ik wel wat snak momentjes, dat snap je wel. Dat manifesteren heb ik nog niet volledig onder de knie maar ik zal nu toch echt even een plaatje van een leuke man op m’n moodboard plakken, hahahaha. Maarrr….ik ben ontzettend blij in mijn hart dat ik mijn passies volg, wat er ook gebeurd en daar mensen mee in mee mag nemen. Heel dankbaar voor die vredesduif die nog een rondedansje vliegt in mijn hart . Nu weer lekker verder met de playlist voor Onetribe cacao ceremony, DE ceremonie voor mij van het jaar 2017. Kadootjes, kadootjes, kadootjes…kom maar op in 2018 !

Wat is het mooiste kadootje dat JIJ jezelf dit jaar gegeven hebt ?